ADHD

8مشکل پویشی در بیماران افسرده

8مشکل پویشی در بیماران افسرده : 1.احساس درماندگی: ماندگاری احساس درماندگی که در ادامه به نا امیدی منجر می شود باعث ایجاد نشانه های افسردگی می شود.

2. آسیب پذیری در مقابل نارضایتی و فقدان: این آسیب پذیری درمقابله با نارضایتی وفقدان ریشه در کودکی افراد افسرده دارد. خشمی که در مقابل یک فقدان به وجود می آید درون ریزی می شود و هنگامی که  خشم به سمت درون ریخته شود باعث به وجود آمدن نشانه ها ی افسردگی می شود.

3. آسیب پذیری عزت نفس: عموما ربشه در آسیب ها یی دارد که درکودکی به فرد وارد شده مثلا در زمان کودکی زیاد مقایسه شده یا تحقیر شده .

4. افکار و قصد خود کشی: این افکار یکی از نتایج درماندگی و در پی آن نا امیدی است و به خصوص نا امیدی در برابر توانایی فرد برای حل مشکلات و تعارضات.

5. سبک تبیینی بد بینانه : بین سبک تبیینی منفی و آسیب پذیری در مقابل افسردگی را بطه و جود دارد (سلیگمن). سبک تبیینی بد بینانه شامل سه نوع توجیه است:

1. من مقصر هستم. (درونی)

2. من همواره مقصر هستم. (پایدار)

3. من عموما مقصر هستم. (کلی)

هسته ی اصلی این سبک بیشتر مربوط می شود به سرزنش کردن خود یا همان دفاع حمله به خود به جای این که نقش عوامل خارجی را هم در نظر داشته باشیم.

6. ظرفیت پایین برای تشخیص حالت افسردگی: گاهی افراد فراموش می کنند که افسرده هستند و حالت افسردگی را یک حالت طبیعی برای خود در نظر می گیرند. و این وضعیت را به عنوان یک حالت جدید در نظر نمی گیرند.

7. ظرفیت پایین برای تشخیص رخداد های ایجاد کننده افسردگی: برخی افراد افسرده تصور می کنند که افسردگی خود به خود به وجود می آید و آنها ارتباط بین رخداد های بیرونی یا درونی مرتبط با افسردگی را درک نمی کنند. و در نتیجه  درمقابل شروع افسردگی خود را ناتوان می دانند.

8. تمایل به  انتظار پاسخ منفی از طرف خود یا دیگران.

[yasr_visitor_votes readonly="false"]

یک دیدگاه برای “8مشکل پویشی در بیماران افسرده”

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *